Máj na Tanvaldsku
Třešeň koruny šatí
do sněhově bílé blůzy
keře zlatem slunci platí
až probouzejí se Múzy
Chladná voda v Kamenici
stále hučí mezi balvany
po Tanvaldsku pramenící
občas kluzké má hrany
Od Muchova se táhnou
nad lesem pylová oblaka
na špice stromů sáhnou
a včely ta vůně vyláká
Na tmavé plátno oblohy
rozsypaly se korálky hvězd
doprostřed té čisté výlohy
aranžují jasný třpyt z měst
Přečteno 192x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Frr, Fialový metal, Dejvis, Iva Husárková, mkinka, Sonador
Komentáře (1)
Komentujících (1)