setmělo se
do trávy uléhá
bezprizorní nebe
rorýsové se přestali
handrkovat
na okenní římse
a odlétli křísit
blednoucí vůně
znuděných zahrad
*
Na křídlech rorýsů
jsme zahlédli svítání -
do oblak nesené světlo
chtělo něco víc, než naše ticho
bylo schopné dát...
...
ST ST! volaly kavky...*
31.05.2022 00:56:37 | Sonador
neprší ale setmělo se snad ptácí se schovají i příště aby se zaz zvedly k nebi
30.05.2022 23:44:15 | Cajka
Prima momentka. Zvláště, když na večír rorýsové krouží okolo našeho domu a hledají si fleky na své kvartýry. Pozoruji je a čtu si tvou, aktuálně rorýsově sladěnou*
30.05.2022 21:15:17 | šerý
Do oka jak jiskra žhavá letí ( i jedna vzpomínka ... díky rorýsům.)
Prostě mi sedla, jak ušitá na míru.
Hezký den přeji.
30.05.2022 10:31:53 | Fialový metal