k jarnímu dni
Anotace: chci ti ten den zkrášlit
Protáhla jsi své tělíčko?,
protřela jsi očička?,
dej si v klidu teď kafíčko,
a úsměvem ozdobena ať je tvá tvářička.
Měj tak klídek ve své duši,
usměj se na dnešní den,
tomu obvzláště dnes sluší,
že jaro přišlo právě teď.
Políbení moje jarní,
tímto ti já posílám,
přibaluji pohlazení,
s láskou na tě vzpomínám.
Komentáře (4)
Komentujících (4)