Má Duše zpívá o krásách kysuckého kraje
o chaloupkách ukrytých v údolí
já přesto poznávám jejich taje.
Stromy mě vznešeně provází
při mých každodenních toulkách.
Tu mozaiku skládám střípek po střípku
když vidím tu krásu i na rozkvetlých loukách.
Tady jsem šťastná, tady jsem živá
tak jako voda v bystřinách
kterou piji ze svých dlaní.
Má Duše zpívá tobě Matko přírodo.
Já pokorně se k tobě skláním.
Píseň, která konec nemá,
stále krásou tiše tu zní,
když člověk do stínu stromů sedá,
bezmeznou láskou srdce naplní...
Pohladila, Jaruško... objímám (*)
26.07.2022 16:20:34 | Emily Říhová
Přesně jsi vyjádřila Miluško to, co vždy prociťuji.Krásně jsi to napsala.
Přeji klidný a pohodový večer.
12.09.2022 21:39:33 | Jarunka
Jarunko usměvavá.
Kdykoliv se u Tvých veršů zastavím,
hned vyskočí nějaký rým.
Z lesa, ze strání a údolí řek
a tolikrát jsem si řekl ...
Jak to dokáží Tvé řádky
a vzápětí se vracím zpátky ...
Číst podruhé ... potřetí.
02.06.2022 08:12:40 | Fialový metal
Vašku, tak to mě velice těší a hladí na Duši.Jsem ráda, když si najdeš pro sebe to, co je Ti příjemné a osloví.
20.06.2022 18:03:48 | Jarunka
Krásně zpíváš, moc líbí se mi .)
02.06.2022 06:21:08 | Constantine