Anotace: trochu mne to ráno zaskočilo.
koukám, že nejsi sám, koho letošní první jarní den zaskočil...holt, příroda si z nás dělá šprťouchlata...ale jinak super!
07.04.2007 16:20:00 | ukume
koukám, že nejsi sám, koho letošní první jarní den zaskočil...holt, příroda si z nás dělá šprťouchlata...ale jinak super!
07.04.2007 16:20:00 | ukume
JO a JO,líbííí!zasmála jsem se a zamáčkla slzu při pohledu na snb. Venku je asi tak 20 stupňů a na ledovec daleko....:o)
02.04.2007 16:38:00 | Navire
...přírodě není k poručení...a dívej se na to z té lepší stránky...aspoň si letos zalyžuješ...:-)))
21.03.2007 10:57:00 | Lota