Nad Muchovem se blýská
Nad Muchovem se blýská
zde leží krajina srdci blízká
z vrchu táhnou mraků cáry,
jež halí skalní útvar starý
a lidem se po něm stýská
Mlhy se vytrácí v okolí
z Tanvaldského údolí
nad Muchovem tmí se,
do tmavých vod v Nise,
na podzim slabě mrholí
Nad Muchovem zní hřmění,
sotva nebe svou tvář změní
když vítr špice stromů klátí
jen slunce se někam ztratí,
až v cíše mraků vidět není
Přečteno 159x
Tipy 11
Poslední tipující: Kan, CULIKATÁ, mkinka, Jan Kacíř, Iva Husárková, Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)