Sníh je přilepený k horám
a zimní věci
ve sklepě v krabici
Škoda
Chtěli jsme počítat prvosenky
a místo toho
Sněhule na nohou
Můžeme vytáhnout sáňky
4/2022
Jaro naruby:-)
16.06.2022 19:35:28 | CULIKATÁ
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?