Anotace: Déšť příroda potřebuje, ale když jste zrovna na výletě, tak Vás moc nepotěší.
Za stromy se mráček schoval
připravuje sprchu
turisty pak pozoroval
nebudou už v suchu
Trocha vody neuškodí
přírodě se vždycky hodí
Nedočkal se ale vděku
všichni jsou teď na útěku