ZEM
Mam rad tento svet
Bez zbytocnych viet
Krásu lesov a riek
Vonia tráva aj kvet
Aj ticho mám rad
A zelený sad
Nie je to snad
Vela závad
Snad bude to včas
Ked každý z nás
Pochopý zas
Prirody kras
Co nám tu zostane
Keď zeleň nebude
Platíme len dane
Za grilované laně
Zpev vtakov, vody ryb
Nebolo už dost chyb
Dusí sa astmatik
Preco je bez pochyb
Budeme navzdycky
Aristokraticky
Ticho a stoicky
Drancovat logicky
Budeme brat a brat
Na uctoch pridavat
Trávník si zalievat
Na sucho stazovat
Nie, nie sme svatí
Ale sme slepí
A tak sa nám lepí
Smola na paty
Planetu ZEM
Milovat chcem
Ako bohém
Tento poem
Přečteno 194x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, CULIKATÁ, Vivien, Iva Husárková, šerý, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)