Nad lesem hvězdy kvetly
Anotace: Basnička o letní louce
Nad lesem hvězdy kvetly,
jako chudobky v luzích
motýli z květu vzlétli,
jen vítr k večeru už ztich
Čmelák souká se
do kvítku jetele
ač ztratil na kráse,
přesto bručí vesele
Jenomže od pylu
křídla má slepená
družina toho oddílu
v pasti je lapená
Nad lesem hvězdy zrály,
jak ovocné stromy v sadu
dávno se děti doma smály,
když nebyly zrovna o hladu
Přečteno 214x
Tipy 15
Poslední tipující: Vivien, mkinka, CULIKATÁ, Fialový metal, Lexi, Sonador, šerý, Frr, Akrij8, Fil
Komentáře (4)
Komentujících (4)