Léto nad severními Čechy
Léto roztáhlo perutě
nad severními Čechy
slunce chodí ve žluté
a vítr vypustil měchy
Po orosené skráni
kane krůpěj znoje,
tak jako rosa ranní
chladí líčka tvoje
Záclona vlaje, jako šlář,
když jemně vítr zavál
večer uléháš na polštář
a orchestr cvrčků ti hrál
Za horkého večera vrzaly,
do otevřených oken cikády,
jen spánek s sebou si vzaly,
ale přesto hrají podle nálady
Přečteno 195x
Tipy 10
Poslední tipující: Dominik Plesr, CULIKATÁ, Kan, Frr, mkinka, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)