Pomněnky u studánky
Anotace: Modrají se kvítky :)
Pomněnky u studánky
modrají, jako z vod svít
jdou dívky pro džbánky,
aby z nich mohly pít
Tak spěchám do lesa
natrhat modré okvětí
květy jsou, jak nebesa
namalovaná od dětí
Jako oči drobotině
září pomněnka lesní,
jež roste v domovině
o které se jí nesní
Milou mám vzpomínku
na ty, co zem skryla
bylo jim dáno do vínku,
aby z hlíny pomněnka byla
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Kan, šerý, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)