Maceška
Strakatou macešku ukrývám v dlani,
pro tebe vyrostla na lesní stráni,
na slunci rozvila líbezný květ,
pro tebe strojila svých lístků pět!
Cítíš jak pro tebe překrásně voní?
Neboj se má milá, neměj strach o ni!
Večer si oblékne od rosy šat,
aby ti nezvadla až půjdeš spát.
Přečteno 301x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, CULIKATÁ, danaska, Kan, jort1, Fialový metal, Sonador, Psavec, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)