Večer nad Tanvaldem
Nad tanvaldskou strání,
zaleskl se stříbrný vlas,
jenž měsíc za noci shání,
tak na něj vrhá ostrý jas
Z tmavé nebeské báně
jasné hvězdy luna česala
stejně, jako dívčí skráně,
zatímco ti víčka klesala
Jiskry hvězd z nebe srší,
než se léto zlomí v půli
do tanvaldských strží,
kde měly trochu smůly
Přečteno 191x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, CULIKATÁ, Frr, jenommarie, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)