~~~~~~~~~
KOČKA
je divoká,
kočka je domácí mazlivá,
v přírodě je šelma
doma je hladivá
je to náš miloučký chlupatý
mazlíček.
Tak jenom víc,mňau,
takových kočiček.
Mňau...
~~
LEV
ten je znám
jako zvířat král
kdo lva potkal
ten se ho jisto jistě bál,
to máma lvice
vodí své malé lvíčky
v pohádkách do školičky.
Co se tam učí?
Nevíte?
Ale lva se raději
neptejte...
~~~~~