Jsem obklopena přírodou a vděčná, že tu není hluk
Je tu krásné ticho a nikde žádný ruch
Jsem šťastná, že dýchám čistý vzduch
Je tu krásná harmonie, já cítím jak mi tiše srdce bije
Malý ptáček z čisté studánky pije
Včelička kolem mě poletuje
Jsem šťstná, že tu můžu být a také ze studánky čistou vodu pít
Uvědomuji si moment štěstí a ten mi nikdo nemůže vzít