Cesta rudým listím posypána je.
Zanedlouho tu budou bílé závěje.
Stromy krásně barevné jsou.
Opadlé listí na cestě však nezametou.
Mezi barevnými stromy,
ukáže se ještě strom zelený.
Já pořádám hon na jeleny.
Bláto s listím se mi na boty lepí.
Ptáci do teplých krajů letí.
Obloha je modrá
Já piji jablečný mošt do dna.
Vítr tančí v korunách stromů.
Já si pádím rychle domů.