Bydleli jsme v mém mládí, několik let, na Lounsku, tam ty topolové aleje jsou celkem časté v krajině a zde v jižních čechách, jsem si nevšimla. Kolikrát jsem o těch zvyklostech..jak dříve vysazovali stromy, přemýšlela. Myslím, že ráz krajiny s tipoly je hodně známý z Toskánska a odtud je přenesen k nám. Moc pěkná báseň Petře, procházet alejí s topoly, má své kouzlo. ;)
02.10.2022 09:27:20 | jenommarie