Anotace: podzim 2022 flow
FADE OUT
►♪
Volume dolů
fade out
v tichu jsi
krajino má
mokré vlasy
lehly klasy
tichý sál
černý čaj u kamen
za dveřmi bílá sukna Zimy
příjdu zas, krajino
příjdu zas na fade in
Krásné ztišení :)
04.10.2022 20:28:21 | Emily Říhová
Děkuji mnohokrát, Emily :)
05.10.2022 08:50:26 | vůně mraků
Líbí. O krajině, podzimu i vnitřním světě.
03.10.2022 11:30:28 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?