jsme zajedno spolu
dáš mi odpovědi
když na hladině tvé
zřím kruhy
mé kroky
do tvých břehů vpíjí se
propadají
jsme spolu v jednom opojení
nutíš mne zrak pozvednout
za lunou
mezi stromy
jak milenci
v jeden směr
hledíme propojení
je to jen chvíle
okamžik
třpyt hladiny
zřím v nás pramenit
Ta poslední
je jako malý drahokam.
07.10.2022 05:55:03 | Philogyny