Kudy podzim chodí
Anotace: Podzimní básnění :)
Kudy podzim chodí
zašumí větve jabloní,
až vítr hlavu zakloní
jeden plod mi shodí
Parohy zapřené do rány
krvácí, když listí couvá
ač léto marně smlouvá,
dokud není strom odraný
Až jablko dívčí ústa okusí,
z jeho chuti zcela oněmí
hříšný plod vábí vůněmi
a včely se svést pokusí
Kudy podzim zpívá
umlkli zpěvní ptáci,
jež se v mlze ztrácí
a do zimy málo zbývá
Přečteno 200x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Vydima27, Psavec, Kan, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)