ze stromu padá podzim
obnažuje se
padá
padá
tiše
usebírá se
u mých nohou
pokoro
zastavíme-li kdy se
my lidé
tebou
na hladině řeky
zrcadlí se slunce
zachvívá se
přicházející zimou
na březích osiřely lavičky
jen tuláci bez domova
usedají
čtou
čtou
a naslouchají