Říjen
Podzimní frak
ušitý na míru,
až přechází zrak
byl, jak z papíru
Když říjnový čas
obléká pestrý háv
ztichne ptačí hlas
a padnou stébla trav
Stříbrná mlha češe
dlouhé, hutné vlasy,
jež válejí se na střeše
a brzkou zimu hlásí
Přečteno 173x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Tvbm, Nazarian, Fialový metal, Iva Husárková, mkinka, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)