Kudy kráčíš?
Ty tajemný, nyní již ztichlý
přesto hrdý
pane lesa.
Splnil jsi své poslání
již není slyšet tvé volání
plné Lásky a touhy.
Tvé laně plaše chodí s tebou
jsou šťastné z tvé Lásky.
A ty?
Už nehlásíš příchod svůj
Splnil jsi své poslání
bude opět zachován rod tvůj.
Když v řiji jelen stádo laní míjí, hledá vhodnou chvíli. Světel očí zalesknou se a stín se zvedá na zadní.
Tvé kroky krajinou / žádnou krásu neminou*
28.10.2022 18:30:14 | šerý
Krásně povedená, vždy si počtu.)
28.10.2022 10:17:07 | Constantine