Až zima jednou zaťuká
Až zima jednou zaťuká
na okno našeho domu
bude sníh jediná záruka
a cinkaní mrazu k tomu
Z nebe se klene
sivá klenba šera
jaro je vzdálené
víc, než včera
Mráz na okno kreslí
ledové květy v kolu,
když teploty klesly
zlomilo se cosi v stvolu
Přečteno 181x
Tipy 11
Poslední tipující: Tvbm, šerý, Květka Š., Marten, Kan, Iva Husárková, mkinka, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)