Vrací se listopad
Listopad se opět vrací,
aby oškubal stromy a sady
dávno už odletěli ptáci
a prázdné zůstaly zahrady
Krajina marně čeká,
až zem posype jíní
zamrzne širá řeka
jen slunce jinak míní
Babímu létu končí řád
pak mizí, jak dým z natí,
až obydlí provrtá chlad
zima se do kraje vrátí
Zlaté listy vítr hází,
jak mince žebráku,
dřív než udeří mrazy
a sníh lehne do mraků
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Marten, Jan Kacíř
Komentáře (1)
Komentujících (1)