vcházím v zahradu
tichého naslouchání
květy zemi se klaní
pokory
chci od nich
odkoukat
do zimy kráčí
pobledlé
jdou
a jdou
smělé
list po listu
sečtělé
se zemí
v jedno se pojí
kdo si jich
povšimne
vše čeho nabyly
odevzdají
tajemné vlídné
přesile