Vítr do pole listy hází
Vítr do pole listy hází,
jež z holých stromů rval
ptákům plná koruna schází,
když jim hnízdo k zemi svál
Až pláň v zimě osiří
sníh zasype celý luh
s krajinou se usmíří
a požehnání dá jí Bůh
Zkřehlé kmenů kosti
lehce se v mrazu zlomí
les v zimě málo hostí
nic nedají ani stromy
Přečteno 155x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, Sonador, Marten, Jan Kacíř, mkinka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)