Máš svůj svět
jinak vymyšlenej.
Ale vůbec mi to nevadí
vždyť s každým řádkem září.
Příběhy
v TOBĚ propletené.
To musíš vědět jenom TY
co dáváš do svých básní. :)
Hojnost včel
přírodou zní
a zlatem kapek medových
úly vydávají.
Na med se
každý trochu chytí
ten lep nás sladce obalí
ať žijí vzácné včely.*;)
.
Hurá a hojnost medu a včel.
Měj se krásně Dejvisi.
16.11.2022 22:25:44 | jenommarie
Ó děkuji Maruško, za řádky sametu vskutku jemné;) Měsíční sny a do kosmu tu vlasatici padající *)
16.11.2022 22:58:26 | Dejvis
;)* Děkuji a krásnou neděli milý Dejvisi
20.11.2022 11:20:14 | jenommarie