Noc černý chrup cení
Noc černý chrup cení
ze tmy do spícího kraje
dřív, než paprsek denní
v horečném úsvitu taje
Když řídne světlu vlas,
to peruť noci jej objala
nastal již k spánku čas
jen ty stále nejsi ospalá
Měsíc za černou oponou
zažehl stříbrné svíce,
jež v hladině utonou,
ať nebudí ze sna více
Přečteno 219x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Tvbm, Caliéry, Jeněcovevzduchukrásného, M.A.Rek, Marten, Iva Husárková, Fialový metal, šerý, Stanislav32
Komentáře (6)
Komentujících (4)