Mrazivá noc
Je noc a zmrzla zem
před zimou se pavouk
schoval do peřin,
z níž čouhají kopečky
tvých bosých chodidel.
Z večerní mlhy
přehozené,jako deka
přes pelest obzoru
občas problikne tvář luny,
jež ráno louky šatí
do stříbrných perel jíní
V listopadové noci
se vločky honí
nad bitevním polem.
Kdesi blízko zuří válka
a brzy ohnivá vlajka
hvězdy a půl měsíce
zasvítí nad Aleppem
Přečteno 196x
Tipy 11
Poslední tipující: Aramgad, Stanislav32, mkinka, Iva Husárková, šerý, Fil
Komentáře (1)
Komentujících (1)