Anotace: Zima je tady a k ní patří sníh. Přidávám svůj pohled v několika miniaturkách, které se tváří jako haiku, ale opravdu jen jako.
Zase padá sníh
letní příprava padla
tak jako vždy
Pár centimetrů
potěší i postraší
můžeš mi věřit
Sněhové vločky
způsobují potíže
i když jsou krásné
Když bílí snížek
změní barvu na žlutou
neochutnávej
Zima je tady
sněhová kalamita
je jen dočasná