O Vánocích v zimě
Jdu ve vánočním čase
vždy po stejné trase
na cestě se sníh třpytí,
když led pod lampou svítí
doba sváteční je tu zase
Pod horkou slzou, sníh taje,
přestože zima letí do kraje,
jak na obloze kaňky vran
sníh bije ze všech stran
a mráz na rampouchy hraje
Přečteno 181x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, Tvbm, Marry31, Bufik, mkinka, šerý, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)