I tady skáčou...Ladova zima v olomouckém ďolíku, dokonce nás dnes proslavila. I ta kočka byla za oknem ;-) Je dobře, že se občas ještě umíme odlepit od pochmurností.
16.12.2022 20:06:28 | Kumiko
Jo,je to hezký.Všichni mají radost.Usměv dělá další a další úsměv.Okouzlující.
16.12.2022 20:13:13 | M89
To je pěkné a laskavé. Vzpomněla jsem si na píseň H. Zagorové Zima, zima, zima, zima. Hned si jí pouštím na YT :-)
16.12.2022 09:13:21 | kozorožka