Lednové nebe, bez zpěvu
Lednové nebe, bez zpěvu
omotané šedivými plédy
všude kol vidím oblevu
ač řeka má spát pod ledy
Mapy trav leží v jílu
místo sněhu déšť bije,
ač nemá slunce sílu
u řeky to v lednu žije
Zima odložila svůj šat
na samé dno skříně,
jako by neznala chlad
a jen tak chodila líně
Přečteno 161x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Koala, Frr, šerý, Bufik
Komentáře (6)
Komentujících (4)