Zimní úplněk
Z rampouchů kane čas,
když se paprsek dotýká
teprve v noci udeří mráz
a kapka andělíčky polyká
Zimní úplněk, jak bělma,
jež občas slabě krvácí
měsíc je hladová šelma,
jež za kořistí hlavu obrací
Luna, jako kra si pluje,
klidně, po temné obloze
za noci se více vzdaluje
ve stále stejné poloze
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Sonador, Tvbm, šerý
Komentáře (0)