Pár kroků do jara
Prsty slunce nanesou
na zlatý déšť žlutý pel
přijde vesna s noblesou
s věncem kvítků a včel
Ještě pár kroků
zbývá do jara
než se slunce
o sníh postará
Chybí pár chvil,
než jaro zaťuká
na dřevěný plot,
a vyběhlo na luka
Až zjeví se pod ledem
sněženky, jak dívčí líce
budu se kochat pohledem,
jak slunko zažehlo svíce
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Kan, Bufik, šerý
Komentáře (0)