Jarní vichřice
Na parketu povětří
tancovala vichřice
jak na plese
několikrát si dupla
nožkou do kroku
až se stromy
ke kořenům klaní
a konfety větviček se
rozletí po okolí
Když hudba začala hrát
a pozouny zpozorní
vichřice zatleská do rytmu
až sníh prolétl tmou
oba právě ovládly sál
svojí čtverylkou
jen někdy se jim tanec
vymkne kontrole
to se v povětří
roztančí čardáš vánice
Až když hudba ustala
a vichřice opouští parket
v doprovodu vánice opouští sál
s odřenými chodidly
Přečteno 169x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, Bufik, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)