Náš pes
Nedaleko je les,
v němž žije pes,
ten pes leze,
a někdy se veze.
Jednou našel rukavice,
přičemž hledal pukavice,
taky se leskl,
a tak sebou pleskl.
Našla ho maminka,
pojmenovala ho Vteřinka,
uměl rychle běhat,
taky hezky šplhat.
Jednou mu kručelo v břiše,
a maminka hned píše,
pomoc, můj pes vrčí,
a teď se mnou doma trčí.
Je už starý, tak si hoví,
někdy ale taky loví,
přinesl nám králíka,
pojmenovali jsme ho Malíka.
Přečteno 167x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)