Zázraky
Vítr, jak hedvábné látky,
jenž ti modré oči osuší
hned se vrací zpátky
až se srdce v koši rozbuší
Nastal malý zázrak
když narodí se dítě
slunce ukryté za mrak
snad na chvíli uspí tě
Tichý smutek havran nosí
v sivém zobáku, jako myš,
jež o život marně prosí
když jako lidé hledala skrýš
Přečteno 155x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Jeněcovevzduchukrásného, Tvbm, Kan, Stanislav32, Sonador, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)