Slunce
.
Dává nám teplo
dává nám žár
spálí nám kůži
pihy jsou dar
kouzelným prstíkem šimrá nás po tváři
jak jen jsme šťastni,
když svítí nám k oltáři
dává nám touhu
po letních dnech
prosíme sviť nám
vždyť nečas je pech
pojď si hrát lásko
s horkými plamínky
paprsků
vždyť zbydou nám na něj
jen vzpomínky
v době
podzimních dnů
.
Komentáře (3)
Komentujících (3)