Cítit se jak létající pták,
letet výš a vzhůru do oblak,
v houfu nebo sám,
kroužit nad Prahou,
s mou duší bolavou?
Slunce nechat hřát
mé peří načechrané
vetříkem zkoušené
a letět vdál
co noha nohu mine.
Praha moc hektická, utekla jsem. Jinak báseň se mi celkem zamlouvá v určitém bodě, ale takových jsou na podobné téma tucty, nic však proti ní.
10.06.2023 12:23:01 | alisaaurel