Zahlédl jsem plže,
přelézal dnes skruže,
na sport prý má vlohy,
jen mu chybí nohy.
Viděl jsem dva šneky,
okusovat veky,
pokrm je to tuhý,
když nemají zuby.
Škvor se v louži koupe,
nápady má hloupé,
velký povyk tropí,
že se právě topí.
v žáru poledne míjel jsem dva nebojácné směle cupitající hlísty..obrátil jsem se k nim a nadšeně vykřikl, že je považuju za následování hodné kurážné
písty...:-D*
09.07.2023 14:07:29 | Frr
Tvé verše mě moc potěšily :-)
Žížala právě hravě
kličkuje ve vysoké trávě
Kosák jen tak prozpěvuje
žížalu však pozoruje
Koukněte na toho nezbedu
co přinese dětem k obědu :-)
08.07.2023 13:04:30 | kozorožka