Světlo světa
Anotace: Tentokrát kratší, optimističtější dílo.
Světlo světa
Tam, kde celý vesmír končí
tam, kde všichni jednou skončí,
tam je světlo světa
tam je světlo života.
Tam, v té temnotě
v nicotě a prázdnotě,
tam je Počátek všeho
Počátek všeho nového.
Tam každý se zrodil
tam životní síly nabyl,
každý jednou viděl to světlo
jenom už to naše vědomí zapomělo.
Ale jednou, jedinkrát si vzpomeneme
a to když na smrtelném prahu vstaneme,
opět uvidíme světlo světa
jak tam v prázdnotě si létá.
Přečteno 155x
Tipy 11
Poslední tipující: kozorožka, mkinka, šerý, marketkova, Psavec
Komentáře (9)
Komentujících (5)