Na poli plném žlutých klasů
sleduji vítr jak je češe
miluji tuhle letní krásu
stejně jak vůni v blízkém lese.
Léto se kloní do druhé půlky
budem si užívat vody a slunce
vzpomínky poté dám do škatulky
až budou v zimě vychladlé ruce.
Pole jsou zlatavá a sady v barvě
plody se barevní v teple dní
ptáček si pochutnal na malé larvě
pod stínem v hamace dobře se sní.
Chutnám ty dny plné radostí
tepla, slunce a milování
zmizely všechny mé starosti
večer se krátí už po klekání.
Pěkné. Jen začnou padat první jablka, už mi začíná být zle z toho, že je zima zase za rohem. :)
07.08.2023 15:25:52 | Jiří I.Zahradník