Jednou v lese,
na pasece,
rojily se vosičky.
Z trávy na ně koukaly
nádherné dvě hlavičky.
Rojily se vosičky - koukaly dvě hlavičky.
Tu, vosičku napadlo,
což tak dát jim žihadlo?
Žihadlo dobře mířené,
do půlky odhalené ;)
AU! AU! AU!
Ozvalo se lesem,
teď si následky,
nesem!
Na lesní paseku,
příště jen pod deku,
vlezem!
Jednou v lese,
na pasece ;)
Vosičky jsou rošťandy - bacha na ně :D
Moc se mi to líbí, milá Alalo :)
Měj se nádherně :)
30.07.2023 13:12:19 | Ondra
Jo, máš pravdu, Ondro, ještě že to bylo jen v mé fantazii...i když kdo ví ;)
Měj moc krásnou a pohodovou neděli :)
30.07.2023 13:43:53 | Alala
Když se daří v lese vosám.
Nemá chodit dívka bosa.
A do jejich území
nestupovat raději.
Vosy mají svojí zbraň
bodnout umí, já to znám. *
Krásnou neděli milá Alalo.;)
30.07.2023 10:01:16 | jenommarie
Děkuji, milá Maruško, za krásné verše, moc mne potěšilo Tvé zastavení.
Také Ti přeji příjemnou neděli a srdečně zdravím :)
30.07.2023 13:28:38 | Alala