Po dešti

Po dešti

Anotace: :)

Kapky deště dělají na hladině kruhy
nad tím se rozvěsily barvy duhy
smuteční vrba po dešti pláče
a kos radostně na travině skáče.

Ptáci zas spustili svoji serenádu
vzduch je pročištěn a nemá vadu
slunce už šimrá zvlhlé stromy
a z velké dálky jsou slyšet hromy.

Procházím bosý po mokré zemi
dýchá se skvěle a dobře je mi
země se napila plnými doušky
z úkrytů vylétly včely a mušky.

Autor Ďábel sám, 04.08.2023
Přečteno 108x
Tipy 19
Poslední tipující: Anfádis, Jiří I.Zahradník, Romana Šamanka Ladyloba, Marťas9, Marten, IronDodo, BArBArKO, Psavec, jenommarie, šerý, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mám ráda vzduch po dešti

04.08.2023 11:31:46 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel