Já, cesta a flaška vodky
Kroužím tu už snad půl hoďky
Po známé neznámé půdě
Létají tu vlaštovky svůdně
Záhy dotek lehký.. spustil se déšť.
Co zbývá? Snad jen otázka. Kam utéct?
Kam ?
Taky se ptám ;-)
Třísky na zátop ?
Suché velké poleno
Mám
Že by rozjařený podzim ?
06.08.2023 07:08:11 | Fialový metal