Motýlí
Na to, že život mají kratičký,
užívají si každé chviličky.
Čím vším musí za svůj život být,
chvíli před smrtí se svou krásou žít.
Když sedíme na louce,
oni lítají kolem,
myslíme si, že jich je spousta
a zakrátko nám říkají sbohem.
Svou barevností
předčí slavné malíře,
spoustu proměn za život
zvládnou, až je to k nevíře.
Je jich mnoho druhů
sami se mezi sebou neznají,
než vývin dosáhne okruhu,
motýlí znova umírají.
Nádherné, přímo inu letní, i létající ;)
Moc krásné fotky, milá Marto :)
Měj se kouzelně :)
07.08.2023 11:04:54 | Ondra
krásné...miluju motýly
07.08.2023 10:52:31 | stormeater
Pěkné :-). A je jich tak málo. Čím dál méně. O to víc plzáků. Člověk mění přírodu k obrazu svému. K tomu, který nechce vidět.
07.08.2023 10:43:37 | kozorožka
Díky Kozorožko za pravdivý komentář. Jsem ráda, že dcerka vidí ty krásy světa taky, spousta mladých už si těch motýlů nevšimne, ani nevyfotí. Měj se pěkně.
07.08.2023 10:54:22 | Marťas9