Zašuměly špičky stromů
jak diváci před koncertem
a i seschlé trávy k tomu
řekly si jen pouhým šeptem,
že zas rána jsou tu chladná,
že zas přišel první mráz
že hmyz mizí do neznáma
že přichází zimní čas.
...taky ho cítím, podzim, ale...stále doufám, že ten nástup nebude tak rychlý:-)
Pěkná:-)
11.08.2023 09:12:53 | Dreamy
No, vzpomínám si na loňský rok, kdy září bylo jako listopad a říjen jako září.
11.08.2023 09:14:13 | Ďábel sám